MOSZ alapítás 1991. november 24.
25. éves jubileumi emlékülését tartotta a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége az alapítás helyszínén, Kecskeméten.

A szép számban összegyűlt, jelenleg is aktív közösségi tevékenységet folytató egykori alapítók és az aktuális tisztségviselői kar bensőséges környezetben, a negyedszázada is fellépő zeneiskola tanárainak házi hangversenyével kezdte ünneplő ülését.

Dr. Mikola Bálint alapító elnök köszöntőjében hangsúlyozta a közösség összetartó erejének jelentőségét. „Az eredményeket, a múltat nem magunk mögött tudjuk, hanem annak bázisán építkezünk tovább”- mondta bevezetőjében. „Értéket teremtettünk a XX. század végi magángyógyszerészet kialakításával, értéket teremtettünk a gyógyszerészi hivatás legújabb kori ars poétikájának megfogalmazásával és felépítésével, rendezvényeinkkel, továbbképzési rendszerünkkel, kiadványainkkal, de különösen az összetartó közösségi szellem példát mutató fenntartásával”.

A résztvevők áttekintették a 25 év történetének főbb állomásait, meghatározó dokumentumait, értékelték az eltelt időszak eseményeit, majd a közös vacsorát követően, hajnalig tartó kötetlen beszélgetésen cserélték ki szakmával, közösséggel, családdal és baráti kapcsolataikkal összefüggő gondolataikat.