Ha március, akkor gyógyszerészkonferencia
2019. március 08-10. GalyatetőTisztelt Kolléganők és Kolléga Urak!
Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy készülünk a 2019. évi tavaszi, immár XXIV. Gyógyszertár-működtetés konferenciára. A rendezvénynek ezúttal a Hunguest Grandhotel Galya összes helyiségei adnak otthont, 2019. március 08-10 között. Az akkreditált szabadon választható program 19 pontot ér.

Szakmánk sorsát illetően jócskán van bennünk aggodalom, azért is visszük jövőre Galyatetőre a rendezvényt, mert talán ott a legtisztább a levegő.

A már megszokott módon évértékelőt tartunk, és legsürgetőbb teendőinket vesszük „felgyűrt ingujjban” górcső alá, az alábbi terv szerint:

- Szakmai továbbképző program
- Humán erőforrás helyzete
- Szakma és szolgáltatás
- Gyógyszertár-működtetés, gyógyszerbiztonság adminisztratív követelményrendszere
- Gyógyszerpiac változásai
- Jogi,- adó-, és számviteli kérdések

Az eddigi érdeklődés arra utal, hogy a megbeszélni kívánt tématerületek vonzónak ígérkeznek kollégáink számára. Mindenkit szeretettel várunk!

A Szövetség titkárságára telepített szervező gárda tagjai, Fábik Ramóna (06 30 869 3778), Kiss Ivett (06 30 285 7960) és Antal Lajos évtizedes távlatban jó ismerősökként állnak a programokon való részvétel kérdéseiben az Önök rendelkezésére.

Találkozzunk 2019. március 08-10. között a XXIV. Gyógyszertár-működtetés konferencián, a Hunguest Grandhotel Galya helyszínein, Galyatetőn!

Köszönjük, hogy jelenlétével támogatja a gyógyszerész közösséget!

Magángyógyszerészek Országos Szövetsége

Jelentkezési lap

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2019-01-03