"Kiegészítő terápiák a gyógyszertárban"
Akkreditált továbbképzés a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége szervezésében

Kedves Kollégák!

2024. május 25-én (szombaton) Dobogókőn, az új Cardoner Hotelben kerül megrendezésre folytatásaként a tavaly Turán megtartott "Kiegészítő terápiák a gyógyszertárban" akkreditált továbbképzésünk.

A továbbképzés INGYENES! Az ebédet kell csak fizetni, ami svédasztalos (levesek, saláták, főételek, gyümölcsök, desszertek).

Igyekeztünk olyan változatos programot és helyszínt keresni és találni, hogy mind tudásban és kiegészítő programokban is különleges legyen a gyógyszerészek számára.

A helyszín varázslatos. Biztosan mindenki ismeri a Pilis nyugalmát, erejét. Őseink szerint ez az a hely, ahol az Ég és a Föld összeér.

Szeretnénk még más meglepetést is nyújtani a kollégáknak.

Aki teheti, ráér, szeret sétálni, túrázni, velünk megteheti! Pénteken délután, 15.00 és 15.30 körül várjuk azokat, aki szeretnének velünk eljutni a Föld szívcsakrájához, a Rám-hegyen lévő Ferenczy-sziklához.

dr. Kenéz Zsolt előadást tart a WHO Integral Medical alapján kidolgozott "Egészség négyszög" témában, és méréseket is végez azoknál, akik szeretnék (BEMER, EWS Analyser, Human Bady Scenner).
Ahhoz, hogy megértsük és a mérésekre is legyen idő, felajánlotta, hogy az érdeklődőknek szerdán este, május 22-én 19 órai kezdettel tart egy webináriumot.

Ha most foglaltok szállást a Cardoner Hotel oldalán, nagyon kedvezményesen megtehetitek (https://cardonerhotel.hu/). Akik tudnak maradni, nekik szombaton estére meglepetéssel készülünk.

Szeretettel várunk minden érdeklődő Kollégát! Találkozzunk Dobogókőn! 😊

Regisztrálni az alábbi linkre kattintva lehet:😊 Regisztráció

Hírlevél 1.

Felhívás

Forrás: MOSZ Info
Kelt: 2024-05-01